top of page
Image by David Vig

Beskärning

Träd är både vackra och viktiga för vår biologiska mångfald, så varför fälla ett träd som du tycker om ifall det inte är nödvändigt?

Säkerhetsbeskärning

Har den vackra gamla eken bredvid parkeringen eller huset några grenar som ser skadade eller döda ut? Utan att skada trädet klättrar vi upp och tar bort döda grenar för att skydda dig och din egendom.

Kronreducering/kronlyft

Även om ett träd står i vägen kan det ta emot att fälla det. En kronreducering kan ge dig fler soltimmar och en bredare utsikt. Om du har träd med lågt växande grenar kan även ett kronlyft förbättra sikten såväl som framkomligheten.

Fruktträdsbeskärning

Den bästa skörden kommer från ett väl omhändertaget träd. Vi beskär dina fruktträd enligt konstens regler för att ge dem de bästa förutsättningarna.

Vad kostar det?

Prissättningen för beskärningar baseras på uppskattad tidsåtgång men nivån av komplexitet spelar också in. Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök och lämnar offert med fast pris.

RUT-avdrag

Beskärningar på din egen tomt omfattas av RUT-avdraget, men inte ersättning för resekostnader och förbrukningsmaterial. Läs mer om detta på Skatteverkets hemsida.

Beskärning: Om
Beskärning: Pro Gallery

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Tack för ditt meddelande, vi kontaktar dig inom kort!

IMG_5712_edited_edited.jpg
Beskärning: Kontakt

Syltered Trädtjänst AB

Sylteredsvägen 4

511 96 Berghem

0730771862

sylteredtradtjanst@gmail.com

Information

Org.nr: 559260-1784

Godkänd för F-skatt

Ansvarsförsäkrade

via Länsförsäkringar

Beskärning: Lista
bottom of page